dijous, 22 de maig del 2008

Des de l'exili

Fa dies que em ronda pel cap la idea d’actualitzar el blog, però em costa trobar un bon motiu per a fer-ho. No sé si és millor ficar una notícia d’interés social, explicar una de les meves aventures, dedicar un altre poema, parlar del pròxim cap de setmana... no sé quina és la millor opció perquè la gent s’animi a escriure.

Farem una mica de tot.

Heu llegit el diari aquests últims dies? Jo al·lucino amb Itàlia! Els nous feixistes italians estan al poder, i això es temible per tots i totes!! Sembla estrany que un país de la Unió Europea al segle XXI continuï utilitzant mètodes racistes per intentar recobrar la ‘seguretat’ als seus carrers.

Com porteu els exàmens?? Suposo que la majories estem amb treballs i exàmens, el final de curs ja és aquí! (I l’estiu ve al darrera!)

I aquest cap de setmana?? Ens veurem les cares? Hi ha alguna coseta a fer? El diumenge es la Marxa Ecològica i per la Pau, algú s’anima a venir?

Bé, doncs aquí mato el tema, passat ja l’equador de la setmana, espero que tots i totes estigueu

gaudint (al màxim del possible) de la setmaneta...

Muakarrinets per totes i tots!!!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, passat el cap de setmana, en vista de que ningú té intenció de comentar ni d'escriure res. Anunció la meva retirada temporal, al menys fins que arribi el moment en el que no m'hagi de comentar jo mateixa els meus articles.

Cordials salutacions.

Anònim ha dit...

Quin disaster mare meua!! q passa aquí? ningú es mou... (ho sento Anna, però esque despres d'estar 10 dies entrant cada dia sense veure moviment vaig optar per no entrar...)

Com ha anat el cap de setmana?

Anònim ha dit...

d'acord... continuarè escrivint...

Doncs el cap de setmana ha estat força intens en general.
Divendres, sorprenentment, ens vam quedar amb el Roger a fer birretes a la Taverna, realment, molt relaxant després de la setmana que havia passat.

Dissabte durant tot el dia cau+cau+cau. A la nit estava morta! i me'n vaig anar a fer nones, tot i saber que tocava la Troba...

I diumenge... la MaRXA! Com una campiona! aguantant fins i tot la pluja i el vent!

Bé, i després, visita turística per Montblanc i Tarragona, gentilesa de Renfe. I a la nit fica't altre cop de cap a la feina...

Esperem superar aquesta setmana i arribar amb energia al divendres (que la necessitarè)

Anònim ha dit...

eis!
encara que últimament no escrigui res, sapigueu que entro cada dia al bloc, el que passa és que no sé què comentar..
divendre eh??
vam fer amistats, jejeje..
vam acabar la nit beient-nos, era orujo??
ja us podeu emportar algun impermeable perquè em sembla que us plourà per Montserrat, és una putada però és així.
Ànims per acabar l'entresetmana i més ànims per al cap de setmana.

david ha dit...

Si,jo crec k era orujo d'herbes!i això k jo no hi era...
jajaja...
Mira,al final me decidit a escriure una mika...

Anònim ha dit...

xDD

això això, no sé d'herbes!!! molt dolceta la cosa!

a partir d'ara... xupitos al canto, no Roger??

David, com va anar per l'Albi?? al final, qui tocava??

Anònim ha dit...

A l'Albi al final va tocar Navo de pavo (moco de pavo com diu la montse de castelldans).

Us vau quedar a la garrigo molta stona parlant amb el noi de ghana? (o com s'escrigui)??

Espero k vagi mb l'excursionetA!!

david ha dit...

Molt bé a l'albi,i com molt b ha dit la clara tokaen ls navo de pavo!!!!
Kin concert,mu vai passar de puta mare!

Itan,akestes herbes son molt bones,i si les prens amb bona companyia...

Anònim ha dit...

(que malpensats que sou!)

Molt bon cap de setmana a tots i totes!! Jo ja començo l'aventura: fer la bossa, montar un assassinat (joc de pistes), dutxar-me, fer-me el sopar, fer-me el dinar, dinar, anar a buscar als cinc nens perduts per barcelona, cap a monistrol, cercar el nostre lloc, anar a fer la compra... etc, etc, fins que arribin els altres! I llavors? tots junts a emprendre l'aventura de disfrutar d'un cap de setmana, que si no poc estressant, si força 'desconectant'.

Muakarrinets macos i maques! (en català central! ;))

Anònim ha dit...

semblava que la cosa es reanimava, però que va.... realment, això està mort mort.
assumim-ho! en aquesta colla no es pot ni tenir un blog ni fer sopars ni res... tothom va pel seu aire!
jajajja! ho havia de dir... xD
BONA SETMANA!!! estudieu força i a fer bondat!
(això ja no sembla ni secta ni res... xD)

Anònim ha dit...

ieis!
et puc assegurar que quan hagi passat l'època d'exàmens podrem tornar a fer els sopars. Ja arriba l'estiu, això vol dir, a part de treballar, poder fer sopars amb la colla, ja sigui a un bar (la taverna), un restaurant [qualsevol, penseu que encara tenim la marisacada pendent ;)] o la terrassa del Ramon. Si o no?? si algun cop veus aquest comentari, que hi dius?? jeje...
Després vindran les festes i festetes, més motiu per fer sopars, jo crec que si tots hi posem de la nostra part tornarà el comando Bodega ;)
fins aviat!!

Anònim ha dit...

Ueee!!!!
Pròximament: Komando Bodega!! xD

Anònim ha dit...

ueeeeee!!

KOMANDO BODEGA!!!XD

bueno noiets i noietes, us informo que ja he acabat el meu cicle! una altra etapa de la meua vida tancada.

Ja puc dir k tinc el titol a la ma ni que encara no sigui aixi!!

I l'any k ve k? doncs npi..xD

Anònim ha dit...

wuoooo Clara!!!! molt bé! una etapa més per tancar i per enmagatzemar als records!
I l'any que vé?? Biblioteconomia a Barcelona? (últimament m'he passejat molt per aquesta facultat, si al final puges, et vindré a veure i a fer cafés al bar del davant, que me cauen bé!) O a Empresarials a Lleida?? (aquí ja no et vindré a veure tant) O... hi han altres opcions viables?? Buff, quin cacau nena!

Pel que veig aquest estiu de vacancetes a Amsterdam, no?? wuooo!! que guai! això és una gran motivació! bé, el komando bodega també, eeh!!

Anònim ha dit...

ieis!
Si si, això ja ho tens a la butxaca, ara a per una altra!
Doncs fet! Quan s'hagin acabat exàmens podem quedar i mirar els dies, vols i llocs per anar-hi que si ens esperem massa temps a fer-ho ens sortirà més car no?
Ala fins un dia o altre..
adeu!!

Anònim ha dit...

Bon dia tinguem!! Son les 9 del matí, m'he llevat a dos quarts de 8, és diumenge, estic estudiant, l'Anna ahir va surtir de festa i encara no ha tornat! Demà tinc examen...estic nerviosa. Estic contenta de que algú de vosaltres ja hagi acabat una etapa de la vida. Estic contenta de pensar que a l'estiu ens veurem molt més i farem sopars i tornarà el comando bodega i anirem a Amsterdam i ens ho passarem molt i molt bé. Tinc ganes de tornar a Arbeca i d'estar tots junts. Avui serà un dia molt lleig però pensant en que d'aquí menys d'un mes tot serà quasi perfecte em dono ànims i penso: Va, Núria, l'últim espring! Tu pots!Vosaltres també podeu! Que em disculpi el bloc però gairebé mai tinc paraules adequades per escriure...Us desitjo el millor!

Anònim ha dit...

Epsss

sta molt aturadet això no?

A veure... veig que l'enquesta va guanyant Holanda...però permeteu-me posar-ho en dubte...acabareu els examens del setembre mes o menys la segona setmana, fins llavors dubto que cap de vosaltres hi volgueu anar, jo he de dir (ja ho vaig dir en el seu moment), que jo no puc faltar la primera setmana de classes (es el primer any, només faltaria), així que no sé, si voleu vosaltres hi aneu. Si hi hem d'anar abans del setembre OK, però sino jo no vindré. I m'agradaria saber amb antelació quan s'hi aniria, ja que jo tinc possibles altres plans per les vacances...

Anònim ha dit...

A veure, encara que no sigui marxar la primera setmana de classe, podem marxar en el període de començament de curs que encara no tindrem molta feina, no?
Perdrens dos o tres dies de classe (i no tenen pq ser els primers) crec que ho podem fer tots i totes, encanvi tocar el període de recuperacions és més xungo...

Seria qüestió de concensuar uns dies que ens puguin anar més o menys bé a tots i totes i començar a buscar vols i ofertes.

tinc ganes d'un viatget ja...

(avui he fet una presentació oral i ens ha quedat super bé! estic contenta! :))