dimarts, 1 d’abril del 2008

resignat

Hola.
Soc el bloc de la colla del ganxet. Fa dies que no rebo cap visita i més temps encara que no m'actualitzen, ni amb un article ni amb fotos noves.
Estic en fase crítica, ningú em fa cas, estic aquí perquè algú em va crear i perquè la gent em vagi visitant i parlant amb mi.
No puc continuar així, em dóna la sensació que m'esteu enganyant amb un altre i no puc fer res per evitar-ho. Sou vosaltres els que em doneu vida, sense la colla no existeixo.
Soc la reencarnació d'un antic bloc que per mal funcionament es va deixar d'utilitzar per un altre (jo) amb més probabilitats d'activitats, però vec que la meva versió no és prou per a vosaltres.
Tinc dos possibilitats:
- fer una vaga i no funcionar com ho hauria de fer.
- demanar al meu superior que m'actualitzi a una versió més avançada.
la segona és més improbable ja que no tinc poder de decisió.
el meu futur està a les vostres mans, vosaltres podeu canviar el meu destí.

fins a la meva pròxima revelació

firmat: el bloc de la colla del ganxet

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Noooo!!! Sisplau! No fassis vaga!! que no podria viure sense tu! Jo, com a bon membre de la colla, he de dir que et visito més sovint del que et penses, però de vegades no m'atreveixo a molestar la teva tranquil·litat. Tampoc vui pas abusar de tu... Però ara que sé que penses, et prometo que no t'abandonaré, que et saludaré sempre que passi, que t'intentaré donar tota la vida que se'm sigui permés. Espero que els altres 'bons' membres de la colla fassin el mateix. Perquè sé que mai t'han deixat de banda, encara que així ho pugui haver semblat. Jo que els conec, ficaria la mà al foc per ells i elles (bé... potser em premaria, però jo li ficaria!).
Espero que les meves paraules serveixin perquè t'animis i continuis sent un punt de trobada important durant molt de temps.

Anònim ha dit...

ui... el bloc està enfadadot...

alguna cosa hem de fer!

Jo molt sovint passo per aquí... un o dos cops al dia, però com que no hi ha moviment no dic res... i jo també trobo a faltar l'empemta del primer dia del nou bloc per part dels membres de la colla, però no puc fer més!!

Em comprometo a actualitzar el picasaweb quan tinga fotos de festes nostres!

Anònim ha dit...

Ànims bloc!
La paciència és la mare de la ciència, no et pots rendir. Tothom té males èpoques, segur que d'aquí poc tot tornar a ser com abans.
Jo també et visito diàriament però no se mai que et puc explicar perquè la meva vida no és molt emocionant.
A part que aquest dijous m'en vaig dos dies de pràctiques a Solsona, si ens posem d'acord amb la gent de la Uni ens quedarem a dormir allà dalt, perquè el divendres les pràctiques no les fem a Solsona.
Fins aviat, quan hi hagi alguna cosa interessant per explicar t'ho faré saber.

Anònim ha dit...

Entre tots aconseguirem a fer reviure el bloc!

Una coseta... que aquest divendres acabo exàmens!!! xD Dissabte anem a Vilanova, oi? i fem soparet? a la taverna o a ca la Clara (o a algun altre lloc!)? Bé, jo, fem el que fem, m'hi apunto!! xD

A veure si aconseguim ser-hi casi tots al soparet i després liar-la força per Vilanova. L'any passat ho vam aconseguir, potser aquest també ho aconseguim!

Com ho veieu vosaltres? Teniu molta feina o que?

Clara ha dit...

Jo faria sopar a la taverna

1a: pq la garrigo ens necessita
2a: la taula de la taverna no va amb cavallets (ho dic per lo de l'any passat)
3a: No ens cal preparar el menjar
4a: Jo i el david segurament estarem tot el dia a fora i no tindriem temps de preparar-ho tot.

que cadascu digui la seua

Anònim ha dit...

jo no sé que faré, si vindré o no, es que tampoc m'atreu gaire el concert. Ja veure...
Si fos el cas que no vingués que vagi molt bé a Vilanova!
Fins aviat!!

Anònim ha dit...

A veure, Roger, encara que no vinguis al concert, al menys pots venir a sopar, no??

Clara, jo també estic d'acord amb anar a sopar a la taverna, menys feina! Però m'aconformaré amb el que digui la majoria (és el que té la democràcia).

Però... al final... serem quatre?? jojo, quin èxit de convocatòria!

Anònim ha dit...

ja es sap que ultimament la colla va a menys.

no se perque ens esforcem a convocar coses per tothom si tothom fa el que vol.

llavors quan convocarem sopars entre els que ens veiem la gent es queixara.

sento l'emprenyada pro no ho puc evitar.

Anònim ha dit...

Clara, tens raó.

I no has de demanar disculpes, perquè realment (estic aprenent a tocar de peus a terra), ho llegirem el Roger i jo, i dubto que vagi per cap dels dos.

Però saps que et dic? que la frase de 'quants més serem més riurem' no és del tot certa.

Tan mateix, sé que els nostres cors sempre estaran junts en la distància, i encara que cadascú emprengui diferents camins, sé que existeix quelcom que ens uneix i que ens unirà.

Per això, jo no perdre la il·lusió ni les ganes (el meu curs de tocar de peus a terra no em seveix gaire) de tornar-ho a intentar dia rere dia. Però suposo que el que acaba fent més ràbia de tot és que 'amoldes els calendaris' esperant una resposta que no arriba, i a sobre, se't critica i se t'enfada per no pensar amb els altres.

((Crec que aquest discurset pot anar tant per la colla com pel cau...))

Anònim ha dit...

Vosaltres sou de les que més coses heu organitzat i fet per la colla i que sense gent que ho fés ja no seriem la colla que som. Jo ho admiro i estic molt agraida per això, ja que molt del que he fet i llocs on he anat no ho hauria fet ni viscut sense vosaltres.
Crec que tots sabem que d'aquí un temps ( espero que molt) ja no estarem tan units com hem estat o com estem no perquè no vulguem sino perquè la vida no saps com agafar-la i moltes vegades no saps on et farà anar. Jo m'entristeixo quan penso això però sé que pot passar i per això m'ho començo a plantejar...m'agradaria que per sempre més estiguessim units i fossim una COLLA com ho som ara, seria perfecte. Però la perfecció no existeix...

Jo estimo la COLLA DEL GANXET, i el seu bloc i el seu picassa i les seves festes, i sobretot als que la formem...

Clara ha dit...

Quan preparem el Vallclara o qualsevol festa tradicional (cap d'any, mona, castanyada, festa major,etc.) sabem ben bé que tota la colla respondrà com toca.

Però si per alguna cosa som la colla que ens enveja tothom (és una realitat no es un pensament meu), es perquè ens sabem reunir quan en tenim ganes, i sempre hi ha una bona resposta. No se que passa ultimament que tothom fa la seva.

Jo fare tot el que sigui al meu abast i molt més perquè la colla segueixi tant unida com fins ara. Perquè es lo que m'estimo mes de tot el mon.

Aixi que insisteixo... demà qui ve a sopar?
Núria, ja em vas dir que tu tens dos examens la setmana k ve, però pots venir a sopar i llavors quan nem a Vilanova et deixem a casa. Q et sembla? seran 2 o 3 hores de pausa :P

El que si que no puc fer es insistir a gent que si no ve es perquè no vol.

Doncs res... q la colla del ganxet seguirà viva durant molt temps ^^

Anònim ha dit...

La colla seguirà unida perquè la nostra unió fa la força i ningú es vol desunir d'aquesta unió tant unida!


Doncs si, i tant que vindré a sopar, avui o demà ja quedarem per l'hora i això. Que us acabi d'anar molt bé el dia! FIns demà

Anònim ha dit...

Ja he acabat exàmens!!!! :)

Ara no sabré que fer... (no gaire! xD).

Avui surto per bcn! i demà... festa gran eeh!!

Anem a sopar a la taverna, oi? Bé, siguem els que siguem ens ho passarem bé, oi? xiiii!!!

Anònim ha dit...

eis!
Jo no podré venir, demà marxo cap a Lleida a la tarda i ja em quedaré que tinc molta feina per la setmana que ve. He quedat amb uns de la uni per fer un treball, he de fer 4 informes que ens han manat avui, he de criticar un article de 50 pàg. i he de fer un exercici d'una assignatura de vies.
Que vagi molt bé la festa demà.
Fins aviat

Bernat ha dit...

feia dies que no em passava pel bloc...que he estat enfeinat...passant-m'ho bé jejeje. Ara aquesta setmana una mica més de serietat. Feu crònica del concert de Betagarri porfaplis.


Petons Ganxitus