dimarts, 8 d’abril del 2008

Quin concertàs!

Dissabte vam anar al concert de Vilanova (com ja és costum de varis anys) a veure Betagarri i Strombers.
Vam arribar de la taverna al moment ideal, just abans que comencés Betagarri però amb el suficient temps per trobar un bon lloc.
I de sobte comença a sonar d’estrepitós so de Betagarri, so que porto tants records i sensacions. Feia temps que alguns de nosaltres no havíem anat a cap concert d’aquestes característiques, i realment, va ser genial. I després de força estona de gaudir de bona música va acabar el concert, però no la festa ni el ritme.
Després va tocar Strombers (després de molta estona d’esperar!) i amb sons ven variats ens van fer moure el cos!
A part de la bona música, també varem gaudir de la bona companyia! De gent que ens havien acompanyat al sopar (a la mateixa taula!) i d’altra gent que feia temps que no vèiem.
Resumint, una gran nit, amb beure (que no puja? Bé, algú potser si que li va pujar!!), amb bona companyia, amb bon ambient i amb bona música!


Aprofito, ja que actualitzo, per a cridar a la gent a muntar quelcom pel pont que arriba, o al menys, perquè comenteu a veure si podeu/voleu fer alguna coseta!

31 comentaris:

Anònim ha dit...

Els cabrons de Vilanova sempre fan el mateix... fer esperar una hora per a que comenci l'últim concert (problemes tècnics? o fer aguantar la festa fins mes tard?)

Jo m'ho vaig passar molt bé, però akelles cerveses semblava que les haguessin esbravat amb una cullereta..xD

Sobre el tema del pont... jo plantejo anar a Perpinyà. Marxar dimecres a la tarda (sobre les 6) passar alla 2 dies, i a la baixada visitar els pobles que venen de pas. Si hem de ser gent i algú s'anima a planejar la sortida jo puc donar un cop de mà que quan era peque i vaig anar dos cops amb el pare i la mare.

Anònim ha dit...

jo encara no tinc clar si faig pont o no. Tot dependrà d'una assignatura, que si no la fem, el més possible és que fagi pont, si tenim classe no faré pont.
Anar a Perpinyà em sembla força bé.
ja confirmare la meva si/no assistència.
Fins aviat!

Anònim ha dit...

Doncs estaria força bé anar a Perpinyar, ara, per mi, com més dies hi poguem estar millor!! xD i si no, s'hi va els que es pot i ja està.

Però bé, si no podem anar a Perpinyar, o ens volem reservar aquesta sortida per quan puguem ser-hi més, també podríem anar a Vallclara,no Clara? bé aquell cap de setmana, si no ho tinc mal recordat, hi ha concert de la Carrau a l'Slavia...

Bé, no se, que a mi més igual que fer, però vui fer algo, i si al final no fem res doncs jo me montaré un pla alternatiu. (potser vaig a Vallclara sola... xD )

Clara ha dit...

A mi el concert de la carrau mes igual. lo q passe es k el david a de ser aqui el dia 3 al vespre i cla...

a mi vallclara també em sembla molt be!!:P

com vulgueu

Anònim ha dit...

mmmm!!
No havia caigut amb la idea de Vallclara!
És una bona opció, espero poder venir, sinó mira, que hi farem.

Anònim ha dit...

Ei...doncs el dia 1 segurament que hauré de treballar i llavors nose...a mi em sembla molt bé fer un altre Vallclara però lo de Perpinyà també estava dit de fer...no ho sé, jo intentaré fer el que pugui per acomodar-me amb el que es decideixi fer per la majoria. Ens veiem d'aquí 4 dies!

Anònim ha dit...

Ja ho he comentat a algú sobre que en penso de fer un Vallclara.

A mi em sembla molt bé (una mica precipitat també..jo pel maig tinc feina xD). Jo pel pont vull fer alguna cosa, (i algo penso fer), però si no em de ser tots (menys un o dos) de la colla, jo passo de fer el Vallclara ara. Hi han altres alternatives. Catalunya es molt gran!

Unknown ha dit...

Posats que la Clara diu de no fer Vallclara i la Pilar s'ha ofert amablement de fer "Lluna de Plata", podriem anar alla, no us sembla?

Anònim ha dit...

el d'abans era en Bernat!

Anònim ha dit...

A mi més igual que fer, però vui fer algo! la Clara té raó, Vallclara té el llistó molt alt, i anar a Vallclara té unes condicions. I per altra banda la Pilar també té raó, tenim un mas desaprofitat!!
No sé... hi ha platja aprop?? xDD és broma!!!

Anònim ha dit...

com coi es fa per escriure aqui

Anònim ha dit...

ais ajajaj! ja ue endevinat crec.
home anna,jejj! la platja no sta lluny si i volem anar. a mi mes iwal que fer tambe,aquet cop segur que vinc :D
muacks!

Anònim ha dit...

......això no és segur.....

Anònim ha dit...

Aprofitant que tenim l'ànima de Jaume I entre nosaltres, jo proposo pel pont del maig, anar a alguna població, on aquest bon home pot tenir algun vincle.

Així podem lligar la sortida amb l'història.

Anònim ha dit...

qui és l'anònim??

Bé, jo també estic d'acord! xD

jo estic d'acord amb el que es fassi...

Anònim ha dit...

Bé, doncs...

Anònim ha dit...

toc toc


hi ha algú??

Anònim ha dit...

...silenci...

Clara ha dit...

En vista de l'èxit sobre que fer al pont del maig... jo conto que me'n nire a Viu a veure la tieta i estar uns dies amb la trankilitat absoluta d'aquest poble. I evidentment a veure a uns cosinets petitets i molt monos la mar de simpàtics que tinc allà!!

Algú vol venir?puc parlar amb la tieta per veure si ens pot llogar alguna caseta q tingui lliure a bon preu..o sino tenda de campanya a qualsevol dels seus terrenys!

Que hi dieu? Algú s'apunta? Aixi la trucaria ja! que queda poquet!!!

Anònim ha dit...

Ei!!! on està el poble? ho dic per mirar a veure com hi puc anar des de bcn, tendes per dormir crec q és una bona opció. en teniu no?

quins dies voleu anar?

dijous, divendres i dissabte? a mi em mola akesta combi

Petons

Bernat

Anònim ha dit...

Viu està al costat de pont de suert. Es una zona molt maca, si estem allà ens podem arribar a boí, taüll, erill la vall, durro...

Aquests dies stan be!! pots venir fins a borges i marxem tots junts cap allà, perque amb transport public son unes quantes hores, i el bus surt de lleida.

Anònim ha dit...

Doncs està bé anar a Viu, fa poquets dies vaig estar per aquella zona i tot és molt maco. Doncs, a vere si entre els que puguem ser quedem amb els dies que hi anem i aixi demano permís a la feina...Nosaltres tenim dues tendes, el que no sé és en quin estat es troben...s'haurà de mirar.
Jo no descartaria l'opció de llogar una caseta...no sé que en peneu vosaltres!

Anònim ha dit...

Ja sé que amb tendes ens estalviem dinerets, però... hem de tenir en compte que potser ens plou! A més a més, si estalviem amb el menjar i tal, ens podríem permetre llogar una caseta entre tots que no ens costaria tant car, no?

Bé, com vulgueu... però també penso que amb tendes seria super guai... i sobretot si agafem bon temps!

Anònim ha dit...

ah!

Pels dies, a mi m'és igual! com a la gent que tenen compromisos i responsabilitats els hi vagi bé.

Anònim ha dit...

Eis!
Amb mi no compteu de moment pel pot de maig, perquè en principi tinc classe, si fos una classe normal me l'agafaria, sense dubtar-ho, però a aquesta és bastant important anar-hi perquè fem exercicis a classe que compten per la nota de l'assignatura.

Anònim ha dit...

weno... no em compteu ni pel pot ni pont, jeje

Anònim ha dit...

:SSSS tendes...no em fa gaire gracia acampar,pero si sa de fer es fa :)

Anònim ha dit...

Hola!! Encara segueix en peu anar a Viu??Ho dic perquè la cosa és d'aqui dues setmanes i estaria bé fer una resposta final. La pregunta és: Qui vol passar un pont rodejat de natura, vaquetes, caballs, tranquilitat, bona gent i bon rotllo?? Jo si! Ara que cadascú respongui per preparar-ho ja!

Anònim ha dit...

Jo vui passar un pont rodejada de la natura, vaquetes, caballs, tranquilitat, bona gent i bon rotllo!
i per això me'n vaig a la lluna! xD

No sé... a mi em va bé, però sóc més partidaria de llogar caseta, perquè aquest temps està molt plujós!!
Però clar, si agafem caseta hauríem de saber quans serem amb una mica d'antelació (es a dir, ja!), cosa xunga xunga...

no sé...

Bernat ha dit...

Bon dia de Sant Jordi Oi!

Petons i força roses i llibres per tothom.

Anònim ha dit...

Bé, pel pont...ja en parlarem aquest cap de setmana espero. Que vagi bé!