diumenge, 6 de gener del 2008

Calçotada


Ei gent de la colla del ganxet!! sabeu que amb menys d'un mes ja hi hauran calçots??
I sabeu que a tots ens tornen bojos els calçots?? (menys a la Núria)
I que d'aquí un meset haureu acabat els exàmens i podrem fer una calçotada?
Per això jo us proposo programar una calçotada pel dissabte dia 2 de febrer!!
Hauríem de saber qui seríem, a on o podriem fer, qui s'encarrega de les coses, etc.
Per això us demano que aneu deixant comentaris a aquest article!!
Clara.

36 comentaris:

Anònim ha dit...

jo si que vindré a la calçotada però fins l'1 de febrer no acabo els exàmens o sigui que fins aquest dia no podré, a més que estaré a Lleida, jeje..

Anònim ha dit...

el calendari s'ha desprogramat, no marca el dia que realment estem!

La Colla del Ganxet d'Arbeca ha dit...

Ei, en principi el dani i jo també vindríem!!!
Ho podríem fer a la capella o a la serra a mollerussa ja que si esta mol be!! si fa bon tems clar!!

Anònim ha dit...

tantes coses a fer i tant poc temps per fer-les, o més ben dit, i tants problemes d'organització i d'agendes...
porto dos o tres dies que sols em sorten cosetes a fer pels mesos de gener i febrer, no se supose que aquests mesos son més tranquils? jajja! (sempre em queixo, però ja sabeu que al fons m'agrada... xD)(l'Anna sense una agenda plena no seria l'Anna...)

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé!! jo em menjaré la salsa amb el pa i la carn amb la salsa. Si voleu també està disponible el "meu" tros, el de la foto. Anemu decidint!!

Anònim ha dit...

calçotets calçotets!

Anònim ha dit...

Hola.
Doncs jo intentare venir, pero estic en les mateixes que el Roger, fins al dia 1 no acabo, i es possible que s'em allargui algun, perqué els de cant, jo, els faig diferent que la resta de companys. No ho se.

A partir d'ara si es programa alguna cosa ja ho descobriré al blog, que per això està.
(No m'arriben els correus al hotmail)
De totes formes, ja o confirmaria.

Ciao
(si s'arribés a fer, m'agradaria que no fos a la Serra, suposo que em pots entendre Mireia;)).

Anònim ha dit...

a veure nois, ja heu vist que hi ha una enquesta relacionada amb la calçotada, només dir-vos que si us va bé un altre cap de setmana que ho comenteu aquí que si no ho dieu es quedarà aquell.

Anònim ha dit...

A mi em va bé fer-la el dia 2, el cap de setmana del 9 no perquè uns quants no hi som, i un altre cap de setmana no sé si estaré disponible, segons altres plans que m'han de sortir que encara no estan confirmats.

Anònim ha dit...

A verem nens i nenes, el dia 2 em sembla que tots els ganxets i ganxetes que estem amb examens ja haurem acabat, per tant trobo que el dia 2 és un bon dia per menjar calçots i així ho celebrem una mica, que també ens toca. Si o no?

Anònim ha dit...

Clar que si! jo també celebraré que ja els he acabat! xD

Anònim ha dit...

Eis.. Qui podrà anar a comprar els calçots? I a buscar llenya? Tu Clara faràs salsa no? Però la teva no és picant o si? Perquè si és que no en faria una mica jo també per tenir-ne de les dues classes.
Hauríem de saber quants sirem per calcular els calçots i la carn que necessitem

Anònim ha dit...

io si me diueu q voleu la salsa picant ia la fare picant...

es lo mateix pero amb bitxo!XD

aixi que ja sabeu.

Io menjo calçots i llangonissa (la carn, com ja sabeu, no me va massa)

Anònim ha dit...

mmm...jo ho veig molt negre perquè pugui anar a comprar ja que acabo el mateix dia 1 i el dia 2 al matí treballaré. COm ja sabeu jo res de calçots. La salsa...ai no se, només he provat la de la Clara em sembla. M'està bé com vulgueu vosaltres.

Anònim ha dit...

La carn podem esperar fins el dia abans per anar a comprar-la, el dia 1 els que poguem l'anem a comprar, els calçots seria millor anar a mirar a on els podem trobar i la llenya també, no ens podem esperar a lúltim dia per buscar llenya sinó no farem calçots, abans de comprar-los ens hauríem d'assegurar que tenim llenya per a coure'ls, sinó sempre podem provar de fer-los a la brasa, k també es poden fer així.

Anònim ha dit...

jo tinc una proposta,
per qui calçots vulgui menjar,
que si te ganes de fer la festa,
s'haurà de disfrassar!

a garrotin,
a garrotan,
vera vera vera de san juan!







ale! ia sabeu, el dia dos ens toca disfrassar-nos! (ni que no us agradin els calçots, eh nuriii!!)

Anònim ha dit...

l'enquesta ja està tancada, i s'ha decidit per majoria, q farem la primera calçotada de la temporada el dia 2 de febrer.

Els dos que no els hi va bé (que no se qui son, ja vindran a la pròxima), el que havien de fer era dir qui eren i proposar un altre dia.

dia 2 calçotada caranaval II

Anònim ha dit...

jujuju...la veritat és que no tinc les idees clares per disfressar-me ara mateix o sigui que tindré un dia o menys d'un dia per pensar amb la disfressa. No m'agraden els calçots però la salsa si i si no em disfrasso no en podré menjar!! aiaiaia....

Anònim ha dit...

Per cert, on ho fem?? Capella, serra, tros "meu"?? Ho dic perquè si nem al meu tros hauria d'anar a mirar na mica com sta i tal...

Anònim ha dit...

doncs..on es pugui...
lo fotut es la llenya i la rama.. n'hauriem d'anar a "robar" una miqueteta.. però clar el problema es el vehicle per transportar-ho..

roger, tu te pots escapar aquest capdesetmana amb la furgoneta? o sino...doneu-me una altra solució.

A mi m'és igual on fer-ho. Amb la colla del david en vam fer una a la capella i vam estar força bé...així que com me dieu. (la serra descartada, per les males experiències)

Anònim ha dit...

Eiii!! l'any passat l'eix d'animació de les disfresses era la cançó de l'Ovidi. Estaria bé que posessim algun tema aquest any també, no? per que encara que algú vulgui fer quelcom fora d'ell, et dona més idea tenir un tema general sobre el que tractar.
No se... hauria de ser algun tema àmpli com: la dècada dels 70, però potser quelcom més divertit... A veure com teniu la imaginació!!
muakarrinets!!

Anònim ha dit...

mmm..ovidi? serà Sisa!

doncs ens hem d'afanyar que jo dissabte me faig la disfressa!

Anònim ha dit...

jajajaj! Per què he dit Ovidi??
no se... a veure... proposeu idees! que jo estic molt espessa. Podem fer professions, per exemple, que és fàcil. O de dibuixos animats, però ja és una mica més difícil. O podem fer dels anys 70. O de tribus urbanes, que pot ser molt divertit també. No se, jo ja he proposat idees, a veure si vosaltres en teniu més...

Anònim ha dit...

jo i el david ho fem junts... serà semblant la disfressa...

però decidim tema aixi puc anar pensant una mica...

Anònim ha dit...

fem de professions?? Però no es val a per exemple jo agafar la bata blanca i les ulleres del laboratori i ale. No ho sé, a mi qualsevol dels que heu dit m'està bé!
Acabat l'antepenúltim examen! Només en queden dos...va va va...
Fem votacions sobre que ens disfrassem?? jiji...m'ha agradat la cosa.

Anònim ha dit...

Hola ganxets i ganxetes!! A verem...les votacions crec que aviat es tancaran i de moment guanyen les tribus urbanes...el que jo dic és que estaria bé que hi hagués una persona a la qual tots li diguessin de que es volen disfressar per tal d'evitar que dos persones vagin del mateix...no ho sé, si us sembla bé. Hi ha gent que prefereix no ser aquesta persona per quedar-se amb la incògnita de saber de que va cadascú. Jo m'ofereixo voluntària però si a algú li fa ilusió ser-ho que ho digui. Doncs res, aquí deixo la proposta. A vere que me'n dieu!!

Anònim ha dit...

A mi me sembla bé, així podrem aconseguir que quedin representades gran part de les tribus urbanes... i serà més divertit!

Anònim ha dit...

a mi em sembla bé també... però que hagi de ser la núria... si es la mes xafardera de la colla...xDDDDDDD

es bromaaa..

Anònim ha dit...

No és broma que sigui la més xafardera...weno, tu també ho ets bastant ehh!!
A vere, perque tothom tingui la mateixa preferència a l'hora d'escollir podem decidir un dia i una hora perque comenci a rebre les propostes i el primer guanya. Ja enviaré un mail a tots quan surtin els resultats de les votacions i els hi diré perque si ho faig pel bloc la mitat no se'n enteraran...i per mail ja ho veurem!si vec que hi ha problemes amb algú i hi ha un disfraç repetit no passa re, oi??

Anònim ha dit...

estaria bé que entre tots i totes fessim una llista de totes les possibilitats q hi han de disfrassar-nos i a partir d'aqui cadascu que n'agafi una i li digui a la núria.. us sembla b?

Anònim ha dit...

Molt bé!! Demà ja fixarem una hora x començar a repartir disfresses però...fins dissabte a la tarda no estaré localitzable perquè demà estaré a Montgai i no hi ha cobertura i dissabte al matí treballant...potser seria millor donar el tret de sortida dissabte a la tarda o la setmana que ve que tindré internet més a l'abast...com vulgueu!

Anònim ha dit...

Eis a on és la llista de les disfresses? Es penjarà aquí o com va això??

Anònim ha dit...

al final vam decidir de no posar llista..simplement a la conversa on estaem tots vam anar deixant propostes.

Anònim ha dit...

Els calçots ja estan encomanats!

La resta de la gent té lo que havia de fer apunt?

alo??

Anònim ha dit...

Tinc ganes de disfressar-me!! jeje

Anònim ha dit...

generational prices endorsed denoting afull explained hepper show revised review role
lolikneri havaqatsu