dilluns, 28 de gener del 2008

La història d'un pobre peix comestible

Hola Ganxetes i Ganxets!!!

Com va la vida?? I l'amor?? (Lo que necessitas es amor). Tot remenant l'olla de Cuines plena del moll de l'òs un peix ens ha dit: "No em talleu el cap que dissabte he d'anar a la Calçotada-Carnaval II" però el cuiner insistent, que ja ficava l'oli a la paella l'ha dissecionat pel mig mentres un hippie fumava porros dins la nevera i el hippie que tenia fred surt i es troba a l'skater que l'invita a colocar-se tot fent unes piruetes amb p com punk que també, com pokemons o pokemones o pija la qual juga a tennis amb la gitana aquella filla del Peret (Yo soy un gitano fino, fino, fino, filipino). Un cop jugat el partit de tennis on la gitana s'ha endut la victòria se'n va a buscar la gòtica per anar a un concert "jeavi" i pel camí ensopega amb els pantalons d'una "quija" que anava donada de la mà d'un rapero. I mentres escrivim això, el peix ja s'ha rostit.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai!! Ens hem deixat de dir que a partir d'aquest moment queda obert el període de registre de disfresses. Ho podeu comunicar mitjançant e-mail, telèfon o direcament a la persona indicada que és la Núria.
Ànims i bona disfressa!!

Bernat ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

jajajaja

molt bona la historieta...quina gràcia...:)

Bernat ha dit...

ei! ens veiem a la calçotada!!!!

Nomès volia dir que estic composant un tema pel viatge a l'alguer, quan l'hagi acabat qui estigui interessat que m'ho digui i li envio.

Petons

Anònim ha dit...

Jojojo!!
Motivació al poder!!
jo la vui! a veure quan ens la passes!

Bernat ha dit...

Ei!

De fet ja podeu anar afinant, pq el dissabte portaré la gravadora i farem uns corus col·lectius per la cançó jejejje!!!

La lletra oficial és:

"Un pont de mar blava,
l'ombra dels déus ran de l'aigua,
tornàveu de misteris,
port de vents i de calmes."

Peró podríeu trobar una lletra que tb encaixi sil·labicament amb aquesta i per rematar-ho si és de temàtica de la colla i/o del viatge millor que millor.

Petons i gràcies per la col·laboració.