dilluns, 21 de juliol del 2008

Un altre cap de setmana ple d’aventures i emoció!

El cap de setmana pintava bé! Moltes coses a fer i bon temps que ens albirava.

Per donar un bon tret de sortida: divendres soparet de “guais” a la terrasseta de la taverna!! Entrepans i amanides acompanyades de cervesa i vi! No podia anar malament, sabent que una ganxeta estava infiltrada a la cuina!! Va ser llavors quan una inesperada trucada ens va fer sortir gemecs de decepció! Ens informaven que la Pegatina ja estava tocant! No podia ser!! Però després d’algunes trucades a uns eixerits targarins, els gemecs sols van quedar en un espant!

Emprenem el camí cap a Tàrrega! No sense fer la parada de rigor a la Bodega! (Komando Bodega at the power!!). La música molt animada, l’alcohol que no s’acabava... però el fred i el cansament es van començar a fer presents i un cotxe va desertar, però bé, van deixar presència ganxetil al concert, perquè poguéssim presenciar totes les notícies que quedaven per esdevenir. (Algunes d’elles molt irreals...)

El dissabte pintava força apagat, i mentre el sol il·luminava cadascú per diferents indrets de ponent, però un cop la lluna plena va brillar, els llaços que ens uneixen es van tornar a manifestar! Ens dirigim, doncs, a la nostra terrasseta (es a dir, la de la Taverna).

Comencem la nit força de tranquis, anant fent birretes i algun cafè i tot! Però el tema de conversa no s’acaba, i anant fent safareig se’ns anava passant el temps.

Decidim que ja és hora d’aixecar el cul! I, aquest cop amb menys participació, emprenem camí a Sant Martí de Maldà. Grupets de versions i molta gent, moltes cares conegudes! (potser massa i tot!). I tots escampats per aquí i per allà... Era horeta ja d’anar a dormir, però la festa no s’havia acabat, per tant, per seguir el rigor, una ganxeta es va quedar a tancar la festa!

I diumenge, entre les ressaques, les escapades cap a la capital, els i les currantes, etc, etc, poca cosa vam acabar fent.

Avui, dilluns, fent la crònica del cap de setmana, ja rebo notícies sobre els plans del pròxim! M’encaaaanta! xD

Molt bona setmaneta a tots i totes!!

-AnnA-

17 comentaris:

Anònim ha dit...

esta molt bé això!!xD

Haurem de començar a agafar la camara, que no pot ser que no tinguem fotos de cap concert d'estiu...

Divendres es festa local a Arbeca... jo i la Noemí fem festa, la Núria no (però es igual), el Roger tampoc (però tb es igual), l'Anna segurament haurà tornat definitivament de bcn... podem fer a dinner+drinking+singstar...no? pq amb dijous no se pas on anirem...

Dieu la vostra tmb!!!

Anna... ens has d'explicar com va acabar la nit de dissabte.

Anònim ha dit...

aps, no he especificat ningú mes de la colla sobre k fa divendres, pq com q tampoc entren..xD

Anònim ha dit...

Bé, Clara, com ja t'he dit en un sms (però que com sempre segur que no has vist), dijous ho tinc difícil per baixar... bé, que està xungo xungo... però jo us animo a fer un dinner+drinking+singstar! que segur que us ho passareu de conya! el divendres ja baixo per quedar-me! uee!! i la setmana que ve ja podem estar fent soparets a les swimming pool!!

Doncs dissabte va acabar la nit bé bé!! després d'estar ballant amb barcelonines, em vaig assentar a fer-la petar amb un esplugueny, i així ens va sortir el sol! I el Sant Manel em va portar cap a Arbeca, on vam estar uns 30 minuts més parlant sobre temes molt recorreguts aquest cap de setmana...

el millor de tot és que els cubates em sortien gratuits, i al final de la nit em sembla que encara vaig tornar a casa amb benefici, perquè anava tornant gots, xD

Anònim ha dit...

Hola!! Divendres sóc a Barcelona jo. Hi vaig amb ma mare i dijous a la nit segurament seré a Montgai per divendres poder marxar des d'Agramunt amb bus..
DOncs...jo ja sortiré el divendres o el dissabte o...nose! uN Dia o altre segur...

Anònim ha dit...

¬¬

que no serveix de res que parlem o q? xD

haviem dit de fer soparet... núria, núria...aixxx...

Anònim ha dit...

El Borges Crema és divendres o dissabte???
Voleu anar a festa major de Belianes???
Bé, sóm dimarts i m'estic plantejant ja que hi ha el pròxim cap de setmana...

Clara, ja veus, la gent no sap ni que fa ni que deixa de fer... xD

((avui he anat a conduir pel Carmel, pq és tot pujades i baixades xungues! i m'ha dit que dijous em porta per autovia!! per poder córrer!! xD))
((hem queden tres dies d'anglés!! ueee))

Anònim ha dit...

Aix...io...nuse...sempre la cago,no? jeje. Un altre dia...esque tinc l'agenda molt apretada ultimament. Ara men adono...en fi, ja sabeu que magradaria molt ser a Arbeca dijous a la nit pro divendres tb podem fer sopar no? Nuse...dic io...

Anònim ha dit...

El BorgesCrema es dissabte, jo i el David tenim sopar amb la seva colla...

Però si, divendres podem sopar. Estaria bé!

Jo a Belianes em feia gràcia danar-hi dissabte, però fan el Borges Crema.

Divendres em decanto per Nalec (dr.calypso) o puiggros.

Tirem les samarretes endavant?xD

Anònim ha dit...

bufff... massa coses i massa poc temps!! Dr. Calypso de p..m..!! i borges crema també!! però jo algun dia em temo que m'haurè de passar per Belianes...

Clara, ja ets tota una universitària, no?? uooo!!

per mi tirem endavant el de les samarretes!

Anònim ha dit...

Genteta!! que n'hi ha molts que esteu de cap de setmana ja, no??? (bé, jo també, xD)

Aquesta tarda ens veiem per les piscines i a veure que fem per la nit...

muakarrinetss!!

ah! el dinar a les piscines de la setmana que ve no me'l vui perdre! ;)

((si veguessiu l'equipatge que arribo a baixar, us pensarieu que abandono el pis per sempre... bufff!!))

Anònim ha dit...

hola a totes!

de moment no està malament l'estiu, però ja som a les portes de l'agost!

aix aix com passa el temps, brbrbr..

el divendres no vaig dir res a Puiggros perquè no hi érem tots, però la mercaderia de la setmana passada es va quedar a deure. no puja gaire, uns 10€, que els afegire a la pròxima comanda que hem feu.

fins aviat!

Anònim ha dit...

Eiii!!

Si,si jo sóc concient del deute i he pensat aquests dies. Si convé te'l paguem ara ja perque si a la pròxima comanda no som els que erem a l'anterior...ens veiem avui a les piscines i en parlem? Fins després!

Ja sé que ahir va anar molt bé la nit. Me'n alegro!Jo em reservo energia pel cap de setmana vinenT!

Anònim ha dit...

Com es nota que tots porteu una ressaca de collons! NIngú escriu! Visca la festa! A vere ki explica el cap de setmana...el vinent l'explico jO!

Anònim ha dit...

Visca la ressaca!!!

la millor es la ressaca del diumenge, que es duplicada si beus els dos dies. Es el meu cas d'avui.

Ni una cola m'ho arregla aixo...

Anònim ha dit...

que estem adormits, nois?

Anònim ha dit...

Sembla que si...on és la gent? Perquè us vec cada dia que sino pensaria que us ha passat alguna cosa...
Dijous sopem, oi?? I divendres? QUè fem?

Anònim ha dit...

En fi...ja som dijous...i mira, el bloc continua igual. Jo em vaig comprometre a fer la crònicaa del cap de setmana aquest que ve però...i la del passat? Serà que no va ser entretingut per alguns...
Té la seva gràcia parlar sola...