dimecres, 25 de juny del 2008

Que va passar per Sant Joan?

Va... després de tant preguntar, i com que més o menys ho sap tothom, menys l'Anna... explicaré el que va passar...

Doncs res, ja sabeu que a la Garrigo estem putejats, perquè el vecino no vol que hi hagi una garrigoterrassa, i resulta que el seu gendre està a l'ajuntament (el socialista q dona el govern a Esquerra).

Per Sant Joan la gent tira petards, i tal... total, el vecino en qüestió va sortir pel balco (casi mig despullat...xD) i va començar a cridar, i a dir q no li toquessim els collons que volia dormir. Total... jo, vaig dir-li que per un dia que li toquessim els collons naltres, en vista que ell ho fa tot l'any no tenia pq queixar-se... i més sent sant joan...x la mort de deu...

Total, que el viejo va i baixa al carrer i comença a cridar a l'edu. I amb aquestes, que arriben la local i els mossos i el viejo entra a casa seua.

Ja em veieu a mi, a deixar la birra a dins i tornant a la meua posicio: assentada a la vorera sense tirar ni un petard. Me ve un local i me diu que entra cap dins, i jo que no volia entrar, correia l'airet a fora, a dins foteia molta calor... i bueno, va i em diu... "o entres cap dins o et tanco al cuartelillo" i jo "que??" ell "que et tanco al cuartelillo". i jo flipant colors, total, que ve l'altre local i em demana el DNI i el tenia dins la garrigo...entro a dins, i els capullos me tanquen a dins o_O
Surto i dic..."pq tanqueu? no volieu el dni? teniu el dni"...me van prendre les dades i tal (no us preocupeu nomes es per protocol no faran res am les meues dades..xD), i llavors me tornaen el dni i els vaig dir "ja us el podeu quedar, es espanyol..."

res, i seguit de tot aixo... vam parlar una bona stona amb els mossos i la local, que per cert, simpàtics tots menys el del cuartelillo, que no va tornar a obrir boca despres de dir-me que em tancaria al cuartelillo.

Sense seguir cap ordre explicare el que vam parlar amb ells.

Els mossos...sabeu que porten akell belcro amb el número de mosso que tenen?? doncs no el portaven!!! sabeu q a lleida hi ha gent q roda vestida de mosso i no ho es?? doncs els vaig preguntar a veure si eren mossos de veritat o no...xDDD

Quan portavem un munt d'estona parlant amb ells, miro al balco del vecino, i el capullo estava espiant i tmb vaig dir Watle, mira aquell ens espia!!! i els mossos està en el seu dret!! i jo... però no tenia tanta son?? que cony fot aki??

Al final, quan marxaven, ens fan, va continueu la festa en pau, que heu perdut una hora de la vostra vida parlant amb la policia... i jo els vaig dir Però si jo m'ho he passat de conya!!! va bé per trencar amb la rutina.

moltes altres coses vam parlar i tal, va ser molt divertit...llàstima q no tenim la grabació...seria terribleee!!


Clara.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

jajaja! Molt bo! Ki ho hagues dit que la nit hagués anat així? Doncs bé, va ser divertit i entretingut. M'hagués agradat estar allà! Un examen menys...i em sembla que aquest si...aquest l'aprovo!

Anònim ha dit...

ueeeee
molt be núria!! així m'agrada, studiar, studiar... així fora repetir signatures... que sino la carrera durarà massa.

Anna, quan acabes tu? A partir d divendres portem la garrigo nosaltres una setmaneta,vindras o k?

Bernat ha dit...

weee!

Com va tot, veig q sant joan deuria ser el dia dels gossos...jo els hi vaig regalar unes quantes parauletes a altes hores de la nit quan el cava ja estava molt avall.

Vinga sort i Que triomfi la Revolució Russa!

Anònim ha dit...

wuooooo!!! que guai!! xD

Quins ovaris Clara! Clar que sí! jajaj

Dooooncs.... JA HE ACABAT!!!! UE UE UEEEE!!! impresionant!!! i a més a més sé que les de la primera setmana les tinc aprovades (7,3 i 7,4!!) impresionant! no m'ho crec!

Doncs encara no sé quan baixarè... però aquest cap de setmana no serà... :( tinc ganes de baixar ja, a veure si dijous o així puc baixar!

Muakarrinetssss!!! i ànims als que encara us queden exàmens!

Anònim ha dit...

osti anna!! q crack! aixi que no ens vindras a veure a la garrigo la setmaneta aquesta que ho portem nosaltres??:__(

eske el p.policia local me va fer posar histèrica quan me va dir que em tancaria al cuartelillo sense haver fet res...arg!

Anònim ha dit...

nomes dos...avui és un mal dia...dilluns serà més bo? Qui ho sap? Felicitats Anna! Bon cap de setmana i bona setmana a la garrigo!

Roger...espero que encara estiguis bé i amb força espai al disc dur!Ànims...

...fa calor...

Anònim ha dit...

hola..
el meu disc dur fa dos dies que està saturat, l'esponja ja no absorbeix més aigua, les neurones ja s'han declarat en vaga, no puc més ja... hem semble que em passarà lo d'aquell tio de l'article del bloc de l'Anna, ufff...
des de les 9 que estic a l'estudi i em semble que només he estudiat una hora, ja pots veure el rendiment que porto.
fins aviat..

Anònim ha dit...

Vui baixar jaaa!!! no puc més!

Anònim ha dit...

yeah!!

només ens queda la núria pq acabi, no?

el roger em sembla q acabava aquest mati!!

la setmana k ve tots per arbeca o k?
piscina, prendre la fresca, algun beuret, soparets, borratxeres, singstars, concerts...?

Anònim ha dit...

Veig que aquest cap de setmana no ens veurem gaire... oi?

Anònim ha dit...

eiiiaa! Doncs ja està, he acabat. Més malament que bé pro no sempre va tot com un voldria que anés. En fi, que demà al vespre ja estaré per arbeca i que tinc ganes d'anar a les piscines i de veureusss!! Ara ja em puc preparar pel setembre pro aquest cap de setmana no hi vull pensar. Ens veiem! Petonets

Anònim ha dit...

eis!
mub! ara podem disfrutar una mica de l'estiu, per començar, com que em sembla que no fan gran cosa aquest cap de setmana podríem anar a fer un beuret a la taverna aquesta nit (divendres nit) i així ens veiem i podem planejar fer alguna cosa durant el cap de setmana, si es pot clar.
fins aviat

Anònim ha dit...

Hola!! Aquesta nit ens veiem ok? Roger encara no em crec k ja estem...buff...espero que t'hagi anat molb! Fins després! Un petonet a tots

Anònim ha dit...

ei genttt!!!

com va aixo? kina sorpresa divendres quan us vaig veure...jeje

doncs res, ja som diumenge, i tinc depressió post-senglar...:_(

ens veiem un dia d'aquests!!!

Anònim ha dit...

Avui dilluns, comencem de nou la setmana... falten quatre dies perquè us torna a veure (si tot va bé).
Roger, al final aquest cap de setmana no ens hem vist el pél, eeh! No pot ser això! Bé, i amb els altres no massa tampoc... Però bé, és el primer cap de setmana d'estiu, suposo que és normal.
I que us semblaria fer soparet la setmana que ve?? Com teniu la cosa (la Cossi, com diria el Muchachito)??

Clara ha dit...

epss!!
siiiiiii
sopar, sopaaaaaar!!!!

dissabte es el concert del belda, podriem aprofitar x fer el soparet, o sino, fer-lo divendres, i fer singstar dsp, q l'anna deu tenir una mica de mono de sing...

nose, com vosaltres volgueu!!!

divendres o dissabte?? dieu la vostra!!

Anònim ha dit...

jo tinc mono de singstar, de soparet, de festeta... xD

Els dos dies em semblen bé, a veure que diu la gent, quin dia va millor. (bé, espero que la gent ho digui....)

Anònim ha dit...

ups... sorry, he tingut un lapsus dels meus...

millor el soparet el dissabte, perquè divendres tenim reunió del cau a les 8 i hem dit de quedar-nos a sopar per aprofitar temps.

Doncs res, decidit queda: DISSABTE SOPAR!!

ara sols falta concretar els detalls.

Clara ha dit...

oks..si jo divendres tinc sopar i si no n'hi ha gralla...o sigui q si, sopar dissabte.

Diumenge podem quedar x sopar tb per veure el cor de la ciutat q es lultim capitol, no? aixi am un bocata, o fer algo de fregits...

Anònim ha dit...

De moment ja som dos al sopar, no? xD

Clara, que et sembla un sopar romàntic?? xDD

((avui se m'ha calat dos cops el cotxe... :( ))

M'ha quedat una assignatura... ara ja en tinc dos per setembre! toma! xD i les dos son del departament d'internacional... quina casualitat!

Anònim ha dit...

Ei! DOncs si, dissabte sopar! A mi em sembla bé.
I diumenge...doncs també! jaja. Es nota que és estiu!
Per cert, la Mireia ha enviat un mail del tema Amsterdam, crec que n'hauriem de començar a parlar. Els sopars poden ser un bon moment perquè hi deurem ser tots.

Ens veiem! Petonets

Anònim ha dit...

ieixa!! Com esteu? pk ens veiem tan poc? jo tb vull vindre a sopar. El cor fa molt temps que no el miro.. pero es igual. Aquest cap de setmana potse vaig a la muntanya a fer el Peguera algú s'apunte?
Tarda piscines? Fins despres
Ariadna

Anònim ha dit...

hola!

jo vinc al sopar de dissabte! al de diumenge no crec perquè pateixo del cor i m'aconsellen que no miri coses estranyes per la tele, jejeje...

fins aviat

Anònim ha dit...

Ariii!! No sé mai on etss! A vere si ens veiem aquest cap de setmana! Petonets i visca els soparets dels ganxets!